Wat

Sinds 2009 vieren we elk jaar Halloween in de wijk Eersel Zuid, door een Trick-or-Treat activiteit te organiseren. Of gewoon op zijn Nederlands: Truukje-of-Traktatie activiteit. Hierbij hangen deelnemende huishoudens een poster voor het raam, zodat deelnemende kinderen weten welke huizen meedoen en waar ze aan mogen bellen voor een kleine traktatie. Wijkbewoners die niet mee doen, worden op deze manier niet gestoord.

Mocht je de poster kwijt zijn, kun je deze hier downloaden als Pdf. (link)

10px

Wanneer

Op zaterdag 26 oktober 2019 van 18.00 uur tot 20.30 uur.

Volgende jaren worden steeds gepland op de zaterdag voor Halloween, dus de laatste zaterdag van oktober. Het tijdstip is steeds hetzelfde.

10px

Waar

De activiteit vindt plaats in Eersel, in de wijken: Eersel-Zuid, de Kraanvogel, de Pikhoek en de Steenstraat.
Aangemelde adressen zijn te vinden op de plattegrond. Aanmelden is niet verplicht, dus houd altijd de posters in de gaten!

Plattegrond
De plattegrond is te openen in je Google Maps app op je smartphone of tablet.
Spookjes: grote activiteiten of organisaties.
Pompoenen: aangemelde deelnemende adressen.

Straten
De volgende straten doen dit jaar mee: Aelenstraat, Bergeijkse Dijk, Bijnenstraat, Bloxstraat, Boksheidsedijk, Frankenstraat, Hoolhof, Hoolstraat, Kapelweg, Kerkevelden, Kraanvogelweg, Merckelbachstraat, Pankenstraat, Pikhoek, Rosheuvel, Rosheuvelsedijk, Steenstraat, Van de Boomstraat, Van der Zandenstraat, Visserstraat, Voortseweg, Welsh Divisionstraat.